Buildercom toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kohta päättyvä vuosi 2017 on ollut Buildercomilla vauhdikas. BEM-palvelua on kehitetty voimakkaasti eteenpäin HTML5-teknologialla: olemme vieneet eteenpäin mm. huoltokirjatoimintoja ja projektipankin toiminnallisuuksia. Uusina moduuleina BEM-palvelussa on käytettävissä mm. kunnossapito-ohjelma, sisäilmaseuranta, erillisveloitettavat työt ja sopimusmoduuli. Vuoden aikana olemme tehneet merkittävän määrän asiakasympäristöjen teknologiapäivityksiä ja saadut kokemukset ohjaavat meitä toimimaan jatkossa entistä tehokkaammin asiakkaan hyödyksi. BEM-palvelun käyttäjämäärä on vuoden aikana kasvanut jo yli 30 000:een käyttäjään.

Tietoturvasta huolehtiminen on meille äärimmäisen tärkeää ja panostamme siihen asianmukaisesti nyt ja jatkossa. Ulkoinen auditoija on suorittanut KATAKRI 2015 ST IV mukaisen tarkastuksen, joka kohdistui Buildercomin ja meidän konesalipalveluntarjoajamme toimintoihin.

Jyväskylässä työntekijöidemme arkeen tuli kesällä mieluinen muutos, kun muutimme uusin viihtyisiin toimitiloihin Mattilanniemeen. Henkilökohtaisella tasolla vuosi on ollut erittäin mielenkiintoinen ja antoisa, sillä aloitin toimitusjohtajan tehtävässä alkuvuodesta.

Mitä vuosi 2018 tuo tullessaan?

Vuonna 2018 kehitystyömme jatkuu intensiivisenä. Vuoden alussa saamme valmiiksi uuden kopiotilausmoduulin ja uuden työmaapäiväkirjamoduulin. Tavoitteenamme on vuoden loppuun mennessä saada HTML5-teknologialla toteutettu projektipankki rakennuttamisen käyttäjien käytettäväksi. Lisäksi teemme BEMiin lisäominaisuuksia, joista kerromme vuoden kuluessa. Palveluiden käytettävyyttä sekä käyttöliittymien toiminnallisuutta ja ulkoasua kehitämme jatkuvasti. Tavoitteenamme on myös tiivistää yhteistyötä alan muiden toimijoiden kanssa ja rakentaa asiakaslähtöisesti rajapintoja eri sovellusten välille asiakkaamme saaman hyödyn maksimoimiseksi.

 

Haluan kiittää asiakkaitamme kuluneesta vuodesta – toivon yhteistyömme syvenevän entisestään tulevina vuosina.

Toivotamme Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018.

Toimitusjohtaja
Heikki Rouhesmaa

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!