Buildercomin Käyttäjäpäiviä vietettiin Helsingissä – kiitos osallistuneille!

Buildercomin Käyttäjäpäivät järjestettiin Helsingissä Scandic Parkissa 17.-18. toukokuuta. Paikalla oli rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisia ympäri Suomea, ja oli ilo päästä tapaamaan sekä uusia että vanhempia tuttavuuksia.

 

Tapahtumassa kuultiin mm. RAKLIn yhdyskunta- ja infra toimialan johtaja Kimmo Kurunmäen puheenvuoro tyhjien tilojen käyttötarkoitusmuutoksista ja tilapäiskäytöstä. Pääsimme myös tutustumaan tietomallinnuksen hyödyntämiseen Liikenneviraston hankkeissa, kun projekti-insinööri Akseli Nurmi Liikennevirastosta ja asiakkuuspäällikkö Martin Kriz CivilPoint Oy:stä pitivät inspiroivan esittelyn aiheesta. Tietomallinnuksesta koulutuskuntayhtymän toiminnassa kertoi kiinteistöjohtaja Riikka Kaarnamo Gradia-kiinteistöiltä.

 

Torstai-iltapäivän kohokohtana kävimme tutustumassa peruskorjattavan Olympiastadionin massiiviselle työmaalle, jossa päivittäisessä käytössä ovat Buildercomin projektitiedonhallinnan palvelut (Lue lisää: Case Olympiastadion). Kierroksen järjestivät hankkeen rakennuttajana toimiva Helsingin kaupunkiympäristön toimiala sekä hankkeen pääurakoitsija Skanska.

 

Kiitokset kaikille tapahtumassa mukana olleille!

Stadiontyömaa
Käyttäjäpäivien ohjelmassa oli mm. tutustumiskierros Olympiastadionin työmaalle.

 

Illallinen nautittiin Hotel Kämpin legendaarisessa Peilisalissa.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!