Etsimme TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylään!

Haemme TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

 

Tehtävässä vastaat yhtiön taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti ja raportoit toimitusjohtajalle. Tehtäviisi kuuluvat mm. kuukausiraportoinnista, budjetointi- ja ennustamisprosessista vastaaminen sekä sisäisen ja ulkoisen laskennan raporttien laadinta, analysointi ja kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sisäisen ja ulkoisen laskennan hallintaa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä ennen kaikkea kiinnostusta laaja-alaisiin taloustoiminnon tehtäviin. Työskentelyotteeltasi olet joustava ja kehittämishaluinen ja persoonana yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen näköalapaikan kehittyvässä yhtiössä. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja hyvinvointiin, meillä sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava noin 35 hengen työyhteisö. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Vantaalla.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työ sijaitsee päätoimipisteellämme Jyväskylän keskustan tuntumassa Mattilanniemessä, moderneissa ja viihtyisissä toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Haluatko kuulla tehtävästä ja työyhteisöstä tarkemmin? Lisätietoja saat toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaalta 040 7736 472. Heikin tavoitat parhaiten ma 28.5. klo 8:30 – 11:30, ti 29.5. klo 8:30 – 11:30 tai to 31.5. klo 10 – 12.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen heikki.rouhesmaa@buildercom.fi 15.6. klo 16:00 mennessä.

 

Buildercom Oy on kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Tarjoamme yrityksille ja julkisille yhteisöille SaaS-pohjaisia ohjelmistopalveluja toiminnan tehostamiseen. Päätehtävämme on auttaa asiakkaitamme kehittämään kiinteistö- ja rakennusalan liiketoimintaansa tehokkaammaksi ja kannattavammaksi. Palvelujemme avulla asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä sekä rakennusprojekteissa että kiinteistöjen hallinnassa.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!