Haemme Account Manageria!

Haemme Account Manageria!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen työtä pelkäämätöntä, tuloshakuista ja rautaisen työmoraalin omaavaa myynnin ammattilaista Account Managerin rooliin. Toimit osana myyntitiimiä tehtävänäsi asiakashankinta B2B-myynnin parissa. Ymmärrät asiakastarpeista lähtevän ratkaisumyynnin merkityksen, nautit haasteista sekä tavoitteellisesta ja itsenäisestä työskentelystä. Tukenasi on ammattitaitoinen seitsemän hengen myyntitiimi, ja tuotteemme ovat Suomen johtavia kiinteistö- ja rakennusalan ohjelmistopalveluja.

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea, joten sinulta tulee löytyä matkustushalukkuutta.

Odotamme sinulta:

  • halua tehdä tulosta
  • korkeaa työmoraalia ja pitkäjänteisyyttä
  • ratkaisumyyntihenkistä asennetta
  • oma-aloitteisuutta

Plussaa:

  • Aiemmasta kokemuksesta B2B-myynnin parissa
  • Kiinteistö- tai rakennusalan kokemuksesta

Buildercom tarjoaa osaavan tiimin ja taloudellisesti vakaan yrityksen tuen, hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun sekä kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden bonuksiin.

Työpisteesi voi sijaita Jyväskylän tai Vantaan toimipisteellämme.

Jos koet olevasi etsimämme kunnianhimoinen myyntitykki, laita hakemus + CV osoitteeseen petri.salo@buildercom.fi ja myy itsesi sisään! Haastattelut aloitetaan elokuun puolivälissä, ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Arvostamme kovalla työllä ansaittuja lomiamme, joten lisätietokyselyihin vastaamme vasta 8.8. jälkeen, jonka jälkeen lisätietoja tehtävästä voi kysellä Petri Salolta, puh. 040 450 3936.

 

Buildercom Oy on vuonna 2000 perustettu Suomen johtava kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut yritys. Tarjoamme sekä yrityksille että julkiselle sektorille SaaS-pohjaisia ohjelmistopalveluja, joiden avulla asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä sekä rakennusprojekteissa että kiinteistöjen hallinnassa.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!