Haemme koodareita ja testaajia!

Buildercom Oy on vuonna 2000 perustettu Suomen johtava kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut yritys. Tarjoamme sekä yrityksille että julkiselle sektorille SaaS-pohjaisia ohjelmistopalveluja, joiden avulla asiakkaamme saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä sekä rakennusprojekteissa että kiinteistöjen hallinnassa. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita alan parhaista osaajista ja kovimmista tekijöistä, ja meillä jokainen työntekijä on arvokas osa tiimiä.

Etsimme innokkaita koodareita ja testaajia vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan ohjelmointitiimiä. Työtehtävät pitävät sisällään pilvipalveluiden teknisten ratkaisujen toteutusta, ylläpitoa ja testausta. Olet jo kokenut konkari tai opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden osaaja. Ennen kaikkea sinulla on nälkä kehittyä ja oppia uutta!

Buildercomilla käytössä olevat teknologiat: C#, ASP.NET MVC, JQuery ja AngularJS. Testiautomaatiota hyödynnetään käyttäen: RobotFramework ja Selenium2.

Sinulta löytyy

  • soveltuva IT alan koulutus tai olet jo opintojesi loppusuoralla
  • osaamista mainittujen teknologioiden ja testausautomaatioiden hyödyntämisestä
  • hyvät tiimityöskentelytaidot

Buildercom tarjoaa

  • turvatun työpaikan taloudellisesti vakaassa yrityksessä
  • rennon, ammattimaisen ja tuotteliaan työyhteisön
  • hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen ossi.jormakka@buildercom.fi. Tarve on ensisijaisesti yhdelle, mutta mahdollisesti myös useammalle koodarille, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!