Projektityöntekijän haku päättynyt – kiitos kaikille hakijoille!

Haku uudeksi projektityöntekijäksemme on päättynyt. Saimme tehtävään runsaasti hakemuksia, lämmin kiitos kaikille hakijoille!

 

Etsimme hyvät tiedonkäsittelytaidot omaavaa oma-aloitteista toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvasi on itsenäistä projektityötä teknologiapäivitysprojektimme parissa työskennellen asiakaspalvelutiimin yhteydessä.
Yrityksemme on siirtymässä uuden BEM-palvelun käyttöön, ja toimit tärkeänä resurssina asiakkaille tehtävien teknologiapäivitysten toteuttamisessa. Projekti kestää alustavasti ainakin vuoden 2017 loppuun, mutta tarve hyvälle projektityöntekijälle kestää todennäköisesti pidempäänkin.
Tehtävässä menestyminen ei edellytä aiempaa työkokemusta alalta, meille tärkeämpää on oikeanlainen asenne, joten voit olla esimerkiksi vastavalmistunut nuori.
Nautit itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt toimimaan myös osana tiimiä. Tukenasi on kuuden hengen asiakaspalvelutiimi, sekä lisäksi yrityksemme 30 muuta ohjelmistoalan ammattilaista.

Odotamme sinulta:

  • hyviä Excelin käyttötaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • vuorovaikutustaitoja
  • hyvä musiikkimaku katsotaan eduksi

Buildercom tarjoaa osaavan tiimin ja taloudellisesti vakaan yrityksen tuen, hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun sekä kiinteän kuukausipalkan.
Työpiste sijaitsee Jyväskylän päätoimipisteellämme Tourulassa, Jyväskylän keskustan tuntumassa.
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus + CV asiakaspalvelupäällikkö Mikko Toivolalle osoitteeseen mikko.toivola@buildercom.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!