Heikki Rouhesmaa Buildercom Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Buildercom Oy:n uutena toimitusjohtajana aloitti 1.4.2017 KTM Heikki Rouhesmaa. Rouhesmaa seuraa tehtävässä Matti Luhtasta tämän siirtyessä eläkkeelle.

Heikki Rouhesmaalla, 48, on pitkä kokemus ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan johtamisesta. Hän on toiminut viimeisen 9 vuoden ajan Hewlett-Packardin ja Hewlett Packard Enterprisen Software -liiketoimintayksikössä erilaisissa johtotehtävissä Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Hän siirtyy Buildercomille HPE Softwaren Suomen, Baltian ja Norjan maajohtajan tehtävästä.

”Tiedon hallinta ja tiedon oikea hyödyntäminen on yhä tärkeämpää yritysten menestymiselle ja Buildercom on SaaS-palveluineen hyvissä asemissa rakentamisen ja kiinteistöjen hallinnan toimialoilla. Tyytyväiset asiakkaat ja oikea tarjooma asiakkaiden tämän päivän ongelmien ratkaisuun ovat vankka perusta liiketoimintamme kasvattamiselle”, Heikki toteaa.

Hallituksen puheenjohtaja Thomas Ramsay kommentoi nimitystä: ”Uskomme Heikin vankan kokemuksen ohjelmisto- ja palveluliiketoimintojen johtamisessa olevan omiaan jatkamaan Buildercomin menestyksellistä kehitystä rakennetun ympäristön tiedonhallintajärjestelmien ja siihen liittyvien palvelujen tuottajana.”

Heikki asuu perheineen Espoossa ja harrastaa golfia, lenkkeilyä ja lasten harrastuksiin kuljettamista. Heikin toimipiste sijaitsee Vantaalla.

Toivotamme Heikille menestystä uudessa tehtävässä ja esitämme Matti Luhtaselle suuret kiitokset hänen merkittävästä panoksestaan Buildercom Oy:n toimitusjohtajana.

 

Lisätietoja:

Buildercomin toimitusjohtaja Heikki Rouhesmaa, puh. +358 40 773 6472, heikki.rouhesmaa@buildercom.fi.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!