Kiinteistöjohdon aamiaistilaisuus Oulussa 14.11.

Kiinteistöjohdon aamiaistilaisuus

Paikka: Scandic Oulu City

Ajankohta: 14.11.2018

 

Tarjolla älykkäämpiä ratkaisuja kiinteistöylläpitoon ja energianhallintaan

Buildercom ja Enegia järjestävät aamiaistilaisuuden Scandic Oulu Cityssä keskiviikkona 14. marraskuuta.

Suomen johtavat kiinteistöjen tietojärjestelmäpalvelut ovat uudistuneet, ja yhdessä ne tarjoavat kiinteistönomistajalle entistä kattavamman palvelukokonaisuuden kiinteistöjen hallintaan. Tule kanssamme nauttimaan aamiaista ja kuulemaan, miten Buildercomin ja Enegian yhteistyön seurauksena pääsette hyödyntämään älykkäämpiä ratkasuja kiinteistöjenne ylläpidossa ja energianhallinnassa.

Sekä aaminen että tilaisuus ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittauduthan pikaisesti, tilaisuuteen voi ilmoittautua 31.10.2018 saakka.

Ilmoittaudu mukaan.

 

Ohjelma

8:30 – 9:15 Aamiainen ja verkostoitumista

9:15 – 10:15 Huoltokirjasta energianhallintajärjestelmään saumattomasti
– BEM-EnerKey välinen integraatio

10:15 – 11:00 Järjestelmäuudistuksista saatu palaute ja käyttäjien kokemuksia

11:00 – 11:15 Keskustelua ja ajatusten vaihtoa

Puhujina: Taimi Rovanen, Key Account Manager, Enegia sekä Petri Salo, johtaja, Buildercom

 

Buildercom Oy & Enegia

Buildercom on kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Buildercomin BEM-palvelu vastaa tiedonhallinnan tarpeisiin kiinteistön koko elinkaaren ajalle. Palvelujamme on hyödynnetty yli 10 000 kiinteistön hoito- ja huoltotoimen, tila- ja laitetietojen sekä kunnossapidon hallinnassa.

Enegia on yksi pohjoismaiden johtavista, riippumattomista, energia-alan-asiantuntijaorganisaatioista. Enegian EnerKey-järjestelmä on johtava energiatiedon- ja energiaprosessien hallinnan tietojärjestelmä. Järjestelmällä hallitaan noin 75 000 mittapisteen tuottamat kulutustiedot yli 13 000:ssa kiinteistössä.

Molemmat yritykset ovat panostaneet pitkäjänteisesti tietojärjestelmien kehitystyöhön. Julkaistujen uuden EnerKey:n ja Buildercomin BEM-palvelun integraatio tekee kiinteistöjen ylläpidosta ja energianhallinnasta mahdollisimman yksinkertaista ja toimivaa.

Tilaisuuden puhujilla Petri Salolla ja Taimi Rovasella on vuosien kokemus tietojärjestelmien käyttöönotoissa, kehittämisessä sekä myynnissä omilla toimialoillaan.

 

Tutustu myös asiakastarinaamme: Case Lahden Tilakeskus

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!