Uudet verkkosivut uudella ilmeellä

Mennäkseen eteenpäin on joskus luovuttava vanhasta. Näin päätimme tehdä sekä verkkosivujemme että vihreiden rakennuspalikoiden kanssa, jotka olivat koristaneet logoamme jo vuosia.

Ensivaiheessa uusi ilmeemme näkyy erityisesti verkkosivustollamme ja muussa viestinnässä ja markkinoinnissa, mutta loppusyksyyn mennessä muutoksia pyritään saamaan näkyviin myös palveluissa (BEM / Haltia).

Uudet verkkosivut apunasi

Uusilta verkkosivuiltamme löydät toivottavasti asiat yhtä hyvin tai jopa paremmin kuin ennen. Tuotesivuilta löydät esimerkiksi jokaisen tuotteen ja palvelun tiedot omalta sivultaan, ilman erillisten pdf-esitteiden latauksia. Sivurakenne on pyritty pitämään mahdollisimman selkeänä ja kirjautumispainike BEM-palveluun on tutulla paikalla sivuston oikeassa ylälaidassa. Yritys-osion Yhteystiedot-sivulta löydät myös asiakaspalvelun, asiakkuuksien, myynnin, hallinnon ja viestinnän asiantuntijamme yhteystietoineen.

Koska uudet sivut ovat vasta auenneet, löytyy niiltä vielä asioita, joiden viilaus on hieman vaiheessa. Mikäli huomaat, että jokin sivu tai linkki ei toimi, tai jokin muu toiminnallisuus on vinksallaan, arvostamme suuresti tätä tietoa. Viestiä asiasta voi laittaa suoraan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Miia Hyväriselle (etunimi.sukunimi@buildercom.fi) tai kertoa omalle yhteyshenkilölle muiden asioiden lomassa.

Uusi ilme – inhimillistä asiantuntijuutta

Verkkosivujen uusimisen yhteydessä tahdoimme päivittää myös brändi-ilmeemme. Sanoimme kiitos meitä kauan palvelleille vihreille palikoille ja lähdimme hakemaan hiukan pehmeämpää, mutta silti asiantuntevaa ilmettä.

Markkinointikumppaniltamme Kamualta saimme oivallisia ehdotuksia, joista suunnittelija Pekka Bergin luoma ilme miellytti eniten. Uudessa ilmeessä näkyvät mielestämme hyvin ne seikat, jotka myös asiakaspalautteissamme usein toistuvat: humaanius, rentous, teknisyys ja asiantuntijuus. Teemme työtämme asiantuntevasti ja jämptisti, mutta silti inhimillisellä ja hyväntuulisella otteella.

Logon sininen merkki muodostuu sekä kirjaimista BC että kolmesta puoliympyrästä. Kolme elementtiä kuvastavat kolmea palvelukokonaisuuttamme: kiinteistöhallinto, rakennuttaminen ja ylläpito. Puoliympyrät tuovat logoon kaipaamaamme pehmeyttä, mutta samalla niiden suorat leikkaukset kertovat asioiden pysyvän jämäkästi jiirissä.

Muutokset palveluissa

Brändi-ilmeen ja verkkosivujen uudistuminen ei aiheuta muutoksia palveluidemme käytettävyyteen. Palvelut toimivat kuten ennenkin, jatkuvaa kehittämistä unohtamatta. Ilmeen muutokset vaikuttavat ensisijaisesti palveluiden värimaailmaan, joita viilataan seuraavien isompien päivitysten yhteydessä.

Lisätiedot:

Miia Hyvärinen
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
miia.hyvarinen@buildercom.fi
045 111 3560

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!