Webinaari 19.1. – Tehokkaampi kiinteistöomaisuuden johtaminen

Seuraavassa webinaarissamme keskustelemme tehokkaammasta kiinteistöomaisuuden johtamisesta. Esittelyssä on muun muassa Buildercomin Haltia-tuoteperhe, joka kattaa kaikki tärkeät kiinteistön omistamiseen liittyvät prosessit, antaen erityisen painoarvon tehtävien automatisoinnille. Webinaarissa kuulet myös Haltian uudesta sisäisen vuokran toiminnosta, jolla voi entisestään tehostaa oman organisaation toiminnan suunnittelua.

Lisäksi kerromme BEM-palvelukokonaisuuden Erillisveloitettavat työt -toiminnosta, joka tarjoaa helpon ja nopean tavan hyväksyä ja dokumentoida kiinteistön ylläpitoon kuuluvat työtehtävät, jotka eivät kuulu kiinteistönhoitosopimuksen piiriin. Aiheesta asiakasnäkökulman antaa OSAO:n kiinteistöpalveluiden kiinteistömanageri Esa Kemppainen.

Webinaarin isäntinä toimivat Buildercomin asiakkuusjohtaja Petri Salo ja avainasiakaspäällikkö Mikko Ijäs.

Ajankohta: torstai 19.1.2023 | klo 10-10:30

Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittautuminen 18.1. klo 14 mennessä. Webinaari on maksuton.

Kaikki webinaariin ilmoittautuneet saavat myös webinaaritallenteen jälkikäteen, joten kannattaa ilmoittautua mukaan, vaikkei webinaarin ajankohta sattuisikaan sopimaan omaan kalenteriin.

Tervetuloa mukaan torstaina 19. tammikuuta!

HUOM! Webinaarin ajankohta on vaihtunut. Alkuperäinen aika 27.10.2022 on peruttu ja webinaari siirretty tammikuulle 19.1.2023. Alkuperäiseen ajankohtaan tehdyt ilmoittautumiset ovat voimassa myös uuteen ajankohtaan.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!