Webinaari: Käyttöiät ja kunnossapitojaksot osana kustannustehokasta PTS-prosessia 11.11.

*Päivitetty 12.11.: Kiitos webinaariin osallistuneille! Ei hätää, mikäli et päässyt tällä kertaa mukaan, webinaarin tallenne on nyt katsottavissa maksutta webinaarikanavallamme.

Tervetuloa marraskuun maksuttomaan webinaariimme, jossa aiheena on kiinteistön käyttöiät ja kunnossapitojaksot osana kustannustehokasta PTS-prosessia.

Ajankohta:
Torstai 11.11. klo 10:00-11:00.

Marraskuun webinaariimme saamme vieraaksi asiakkaamme Helsingin kaupunkiympäristön toimialan yksikön päällikkö Pasi Lönnbergin. Tulemme keskustelemaan Buildercomin järjestelmään luodun kiinteistöjen käyttöiät ja kunnossapitojaksot -moduulin hyödyntämisestä osana PTS-prosessia.

Uuden Käyttöiät ja kunnossapitojaksot -moduulin avulla suurissakin kiinteistöjoukoissa voidaan helposti varautua tuleviin kunnossapitotarpeisiin ja niistä koituviin kustannuksiin.

Webinaarin lopuksi kurkistetaan myös kiinteistön tila- ja vuokrausprosessin hallintaan kehitetyn Haltia-kiinteistönhallintajärjestelmän uuteen versioon. Haltiaa esittelee tytäryhtiömme Miragel Oy:n avainasiakaspäällikkö Mikko Ijäs.

Webinaarin isäntänä toimivat Buildercomin asiakkuusjohtaja Petri Salo sekä tuotepäällikkö Tuomas Vahtera.

Tervetuloa linjoille torstaina 11. marraskuuta!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Kaikki webinaariin ilmoittautuneet saavat myös webinaaritallenteen jälkikäteen katsottavaksi, joten kannattaa ilmoittautua mukaan, vaikkei webinaarin ajankohta sattuisikaan sopimaan kalenteriisi.

Webinaari on maksuton.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!