Webinaari: Tehokkuutta sisäilma- ja kunnossapidon prosesseihin 24.8.

Syksyn ensimmäisessä webinaarissa paneudumme sisäilma- ja kunnossapidon prosessien tehostamiseen


*Päivitetty 24.8.: Kiitos webinaariin osallistuneille! Ei hätää mikäli et päässyt mukaan, webinaarin tallenne on nyt katsottavissa webinaarikanavallamme.

Elokuun webinaarissamme Tehokkuutta sisäilma- ja kunnossapidon prosesseihin Buildercomin tuotepäällikkö Tuomas Vahtera sekä johtaja Petri Salo käyvät läpi uuden jatkotoimenpidetoiminnon mahdollistamia käyttötapauksia BEM-palvelumme käyttäjille. Webinaari järjestetään maanantaina 24.8. klo 13.

BEM-järjestelmän uusi toiminto jatkotoimenpiteen luonti mahdollistaa kiinteistön omistajan liiketoimintaa tukevien prosessien muodostamisen ja kunnossapitotoiminnan tehostamisen. Jatkotoimenpiteen luonti on maksuton lisäominaisuus kaikille BEM-palvelun käyttäjille.

Uuden ominaisuuden avulla helpotetaan esimerkiksi kiinteistön sisäilmaprosessien hallintaa; sisäilmahaittaepäilystä (palvelupyyntö) luodaan jatkotoimenpiteenä tekninen perusselvitys, joka dokumentoidaan Buildercomin tarkastustyökalulla. Tarkastuksen havainnoista edelleen käynnistetään tutkimus, joka toteutetaan BEM:in Tutkimukset ja katselmukset -osioon.

Webinaari on maksuton, ja se on suunnattu pääasiassa asiakkaillemme ja palveluidemme käyttäjille. Muutkin aiheesta kiinnostuneet ovat kuitenkin lämpimästi tervetulleita kuulolle.

Kaikki webinaariin ilmoittautuneet saavat myös webinaaritallenteen jälkikäteen katsottavaksi, joten kannattaa ilmoittautua mukaan, vaikkei webinaarin ajankohta sinulle sopisikaan.
Tervetuloa BEMinaariin!


Lue myös asiakastarina: Case Salpaus – Sisäilmaprosessit hallintaan

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!