BEM-palvelu ylitti 30 000 käyttäjän rajan

Buildercom Oy:n kehittämä BEM-palvelu on ylittänyt 30 000 käyttäjätunnuksen rajan. Kasvu on ollut tasaista, sillä tasan vuosi sitten lokakuussa 2016 tiedotimme 20 000 käyttäjätunnuksen rajapyykin ylittämisestä, ja noin vuotta aiemmin kesällä 2015 ylittyi 10 000 käyttäjän raja. Teknologiapäivitykset ovat parhaillaan täydessä vauhdissa, ja myös ensi vuodelle riittää paljon siirrettävää.

BEM-palveluun ensimmäisessä vaiheessa vuonna 2013 lanseerattu rakennushankkeiden toiminnanohjaukseen ja tiedonhallintaan tarkoitettu BEM-Projektit on entisestään vakiinnuttanut asemaansa asiakkaidemme keskuudessa. Viime vuonna julkaistun BEM-Ylläpidon myötä BEM-palvelu laajeni kattamaan myös kiinteistöylläpidon tarpeet. Täydennettynä BEM-Kiinteistöhallinnon kohdeportaalilla, BEM-palvelu vastaa kiinteistöjen koko elinkaaren tiedonhallinnan tarpeisiin.

 

BEM-palvelukokonaisuus

BEM-palvelukokonaisuus muodostuu Rakennuttamisen, Ylläpidon ja Kiinteistöhallinnon tuoteperheistä.

BEM-Rakennuttaminen
Rakentamisen tietopalvelu tarjoaa tehokkaan ja nykyaikaisen projektipankin sekä helppokäyttöisen pientyöpankin niin suurten rakennushankkeiden kuin pienten kunnossapitohankkeidenkin hallintaan aina hankesuunnittelusta vastuuajalle, koko hankkeen elinkaaren ajan.
Lisätietoa: BEM-Rakennuttaminen

BEM-Ylläpito
Kiinteistöylläpidon tietopalvelu kiinteistöjen hoito- ja huoltotoimen, tila- ja laitetietojen sekä kunnossapidon hallintaan koko elinkaaren ajalle. Palvelu on Suomen Rakentamismääräyskokoelman huoltokirjalle asetettujen vaatimusten mukainen.
Lisätietoa: BEM-Ylläpito

BEM-Kiinteistöhallinto
BEM-Kiinteistöhallinto mahdollistaa kiinteistö- ja hanketietojen hallinnan lisäksi kaikki rakentamisen ja kiinteistöpalvelujen kilpailutukset, tehokkaan ja läpinäkyvän sopimusjohtamisen sekä ilmoitukset verottajalle. Kaikki yhdessä palvelussa, osana Buildercomin teknisen tiedonhallinnan palvelukokonaisuutta.
Lisätietoa: BEM-Kiinteistöhallinto

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!