Buildercomille myönnetty jälleen Green Card -sertifikaatti osoitukseksi laadusta

Buildercomille on myönnetty Green Card -sertifikaatti Inspecta Sertifiointi Oy:n toteuttaman auditoinnin perusteella. Sertifikaatti myönnettiin Buildercomille jo kahdeksannen kerran. Toteutetulla arvioinnilla Buildercom Oy osoittaa laaduntuottokykynsä suurten tilaajaorganisaatioiden määrittelemissä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioissa.

Green Card Quality® on toimittajalaatua varmistava konsepti, joka yhdistää tilaajien ja toimittajien molemminpuoliset intressit laaduntuottokyvyn parantamiseksi. Green Card® vahvistettiin Teknologiateollisuus ry:n alihankintatyöryhmässä v. 2006 ja siitä on tullut merkittävä osa päähankkijoiden toimittajavalinta- ja toimittajaseurantamenettelyjä.

Toimitusten laatu perustuu toimittajien omaan aktiivisuuteen laaduntuottokyvyn kehittämiseksi. Suuret tilaajat: ABB, Andritz, Cargotec, Fläkt Woods, Hollming Works, Kone, Metso, Millog, Outotec, Patria, Sandvik, Skanska, ThyssenKrupp, Rolls-Royce, Ruukki Metals ja Valtra sekä AEL ja Huoltovarmuuskeskus ovat sopineet arviointimallista, jonka avulla laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusasiat on koottu yhteen yhteiseen kriteeristöön. Tilaajat ovat sitoutuneet kehittämään arviointikriteeristöä ja ottamaan arviointiraportit huomioon omissa toimittajavalinnoissaan.

Sertifikaatti myönnettiin Inspectan marraskuussa 2017 toteuttaman auditoinnin perusteella.

Green Card -sertifikaatti Buildercom Oy

 

Lisätietoa Green Card® -toimittaja-arvioinnista Inspectan sivuilla.

Lisätietoa Buildercom Oy:lle myönnetyistä laatusertifikaateista.

Ota yhteyttä, niin palaamme pikaisesti asiaan!